Tento e-shop využívá cookies

Na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Některé z nich jsou nezbytné, zatímco jiné nám pomáhají vylepšit tento web a váš uživatelský zážitek. Souhlasíte s používáním všech cookies?

Cookies nastavení

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat nastavení cookies níže.

VAC-BLOG

Hovězí žebra, květák, lopuchové pesto a chlebová omáčka

02.05.2022 10:25 Recepty

Marinovaná hovězí žebra zakrytá květákem s chlebovou omáčkou a lopuchovým pestem je skvělá kombinace v moderním pojetím. 

Spojujeme síly s jedním z nejtalentovanějších mladých slovenských šéfkuchařů. 

01.05.2022 11:16 Články

Spojujeme síly s jedním z nejtalentovanějších mladých slovenských šéfkuchařů. Ze všech jeho působení vyzdvihneme zejména stáže v michelinských restauracích a tříměsíční stáž na dvoře saudskoarabského prince. Naposledy působil v Torontu a New Yorku, odkud se po velmi dlouhém čase vrátil zpět.

Pikantní směs nejen na pečivo

09.03.2021 10:55 Recepty

Jednoduchá příprava pikatní směsi, kterou si můžete dochutit dle vlastní chuti. Na čerstvých topinkách chutná báječně!

Vánoční vaječný likér

09.12.2020 10:31 Recepty

Co víc může zpříjemnit vánoční atmosféru, než klasický "vaječňák" s muškátovým oříškem a hřebíčkem.

Zabalte jídlo, ne business

30.10.2020 14:04 Články

Ve složité době obstojí ti, kteří umí chytře reagovat. Vakuovačky a baličky VAC-STAR vám pomohou přizpůsobit se neustálým změnám, ušetří provozní náklady a hlavně dají možnost podnikat bez přerušení.

Egg Bites

27.10.2020 09:46 Recepty

Vajíčka jsou obecně velmi žádanou surovinou pro přípravu nejen snídaní. Vyzkoušejte náš recept, díky kterému budou vajíčka nadýchaná a neuvěřitelně jemná.

Dýňový a mrkvový Pot de crème

02.10.2020 09:02 Recepty

Již jste slyšeli pojem Pot de crème? Jedná se o francouzský pudink a my si jej připravili s podzimními surovinami dýní a mrkví!

Trhané kuřecí maso s BBQ omáčkou

03.09.2020 09:55 Recepty

Připravte si nejenom perfektní trhané kuřecí, ale i domácí bulku na skvělý hamburger! Tohle jídlo si zamilujete!

Kuřecí prsa na salátu s dresinkem ze sýra s modrou plísní

24.08.2020 09:14 Recepty

Tento recept zvládne opravdu každý a dá se servírovat jak teplá, tak studená verze!

Sous Vide hrušky s čokoládovou ganache a vanilkovou omáčkou (Crème Anglaise)

17.08.2020 16:06 Recepty

Takto připravené hrušky a omáčku můžeme podávat s čokoládovou ganache vlažné nebo vychlazené.