VAC-BLOG
Jedeme na veletrh SALIMATECH!
Po dlouhých pěti letech, kdy nás všechny ochromil Covid, válka a energetická krize, Vás chceme s radostí informovat, že se uskuteční brněnský potravinářský veletrh SALIMATECH!
Sýrová omáčka s kozím sýrem, kedlubnou a dravým Bolenem
Šéfkuchař Filip Ondrušek připravil další zajímavý recept v kombinaci s kozím sýrem a sladkovodním Bolenem.
Hovězí žebra, květák, lopuchové pesto a chlebová omáčka
Marinovaná hovězí žebra zakrytá květákem s chlebovou omáčkou a lopuchovým pestem je skvělá kombinace v moderním pojetím.
Spojujeme síly s jedním z nejtalentovanějších mladých slovenských šéfkuchařů.
Spojujeme síly s jedním z nejtalentovanějších mladých slovenských šéfkuchařů. Ze všech jeho působení vyzdvihneme zejména stáže v michelinských restauracích a tříměsíční stáž na dvoře saudskoarabského prince. Naposledy působil v Torontu a New Yorku, odkud se po velmi dlouhém čase vrátil zpět.
Pikantní směs nejen na pečivo
Jednoduchá příprava pikatní směsi, kterou si můžete dochutit dle vlastní chuti. Na čerstvých topinkách chutná báječně!
Vánoční vaječný likér
Co víc může zpříjemnit vánoční atmosféru, než klasický "vaječňák" s muškátovým oříškem a hřebíčkem.
Zabalte jídlo, ne business
Ve složité době obstojí ti, kteří umí chytře reagovat. Vakuovačky a baličky VAC-STAR vám pomohou přizpůsobit se neustálým změnám, ušetří provozní náklady a hlavně dají možnost podnikat bez přerušení.
Dýňový a mrkvový Pot de crème
Již jste slyšeli pojem Pot de crème? Jedná se o francouzský pudink a my si jej připravili s podzimními surovinami dýní a mrkví!
Trhané kuřecí maso s BBQ omáčkou
Připravte si nejenom perfektní trhané kuřecí, ale i domácí bulku na skvělý hamburger! Tohle jídlo si zamilujete!