VAC-BLOG
Vánoční vaječný likér
Co víc může zpříjemnit vánoční atmosféru, než klasický "vaječňák" s muškátovým oříškem a hřebíčkem.
Vánoční kuchařské dárky s 15% slevou!
Očekávaný den se nezadržitelně blíží a pokud hledáte vhodný dárek pro Vaše blízké, nabízíme několik tipů.
Zabalte jídlo, ne business
Ve složité době obstojí ti, kteří umí chytře reagovat. Vakuovačky a baličky VAC-STAR vám pomohou přizpůsobit se neustálým změnám, ušetří provozní náklady a hlavně dají možnost podnikat bez přerušení.
Dýňový a mrkvový Pot de crème
Již jste slyšeli pojem Pot de crème? Jedná se o francouzský pudink a my si jej připravili s podzimními surovinami dýní a mrkví!
Trhané kuřecí maso s BBQ omáčkou
Připravte si nejenom perfektní trhané kuřecí, ale i domácí bulku na skvělý hamburger! Tohle jídlo si zamilujete!
Kuřecí prsa na salátu s dresinkem ze sýra s modrou plísní
Tento recept zvládne opravdu každý a dá se servírovat jak teplá, tak studená verze!
Sous Vide hrušky s čokoládovou ganache a vanilkovou omáčkou (Crème Anglaise)
Takto připravené hrušky a omáčku můžeme podávat s čokoládovou ganache vlažné nebo vychlazené.
Sous-Vide ovoce
Na rozdíl od vaření v páře nebo blanšírování si ovoce vařené metodou Sous Vide zachová většinu vitamínů a minerálů.
Zmrzlina Sous-Vide | vanilka & čokoláda
Výtečnou pochoutka na letní dny si připravíte jak v sáčku, nebo v zavařovací sklenici!