VAC-BLOG

Restaurace Hacienda Ranchero: Hlavici dáváme pět hvězdiček z pěti!

Profesionálové ve svých kuchyních chtějí pro své hosty to nejlepší. I proto volí vybavení Vac-Star, které jim pomáhá naservírovat ty nejvybranější delikatesy. Další restaurací, která si pochvaluje naše vybavení, je Hacienda Ranchero – mexická restaurace v centru Pardubic.

Tagliatelle s krevetami, bazalkovým pestem a česnekem

Svěží jídlo, které vás potěší i v horkých letních dnech. Krevety s chutí chilli a zázvoru skvěle doplňuje zázvor a bylinkové pesto.

Tagliatelle s filírovaným hovězím masem

Domácí těstoviny a šťavnatý steak připravený metodou Sous-Vide láká každého milovníka dobrých jídel. Toto jídlo, které doprovází voňavé bylinkové těsto, je skvělé jako letní oběd nebo lehká večeře.

Směs salátů s vejcem a balsamicem

Recepty

Jako lehký letní oběd i skvělý doplněk ke grilování může sloužit salát s vajíčkem vařeným v Sous-Vide lázní. Salát můžete doplnit o cokoliv vás napadne. Nechat ho vegetariánský, přidat smaženou slaninu nebo třeba krutonky. Inspirujte se i vy.

Sous-Vide burger podle Zdeňka Polreicha

Recepty

Sous-Vide burger je dokonalost sama. A když vám recept připraví známý šéfkuchař, je ještě lepší! Připravte si doma skvělé burgery podle Zdeňka Polreicha. 

Sous-Vide sumeček africký v zeleném kabátku na pečené mrkvi a dýňovým pyré

Recepty

Zkuste něco netradičního a nového! Africký sumeček na tykvovém pyré a pečené mrkvi se určitě stane vaším novým oblíbeným receptem.

Valentýnské krupicové noky s třešňovou omáčkou

Recepty

Vypeckované třešně přemístíme do středně velkého vakuovacího sáčku. Přidáme hřebíček, skořici, pár kapek aroma s příchutí griotky (šlo by nahradit přímo panákem griotky). Zavakuujeme, zatavíme a vložíme do připravené lázně s nastaveným časem na 30 minut.

5 důvodů, proč vakuovat potraviny

Články

Už od pradávna hledáme nejlepší řešení, jak uchovat potraviny co nejdéle čerstvé. Dnes už si sice nemusíme dělat velké zásoby, ale po Vánocích a silvestrovských oslavách nám přeci jen nějaké dobroty určitě zůstávají. A byla by veliká škoda je vyhazovat. Jedním z řešení uchování potravin může být vakuování! Máme pro vás 5 pádných důvodů, proč vakuovat potraviny.

Trendy pro Vánoce 2018. Co nesmí chybět na vašem svátečním stole?

Články

Připravili jsme pro vás některé z trendů na Vánoce 2018. Mnohým z nás se už tradiční vánoční kapr obalený v trojobalu přejedl. Stejně tak bramborový salát už jsme všichni na svých svátečních talířích měli nespočetněkrát. Proto se ohlížíme po něčem, co vánoční tabuli osvěží a dodá jí půvab.

Steak Sous-Vide

Články

Tentokrát jsme si připravili něco pro milovníky masa. Víte, jak připravit perfektní steak? Pozvěte si do kuchyně Sous-Vide. Steak, který naservírujete, předčí vše ostatní.