Články

Vánoční kuchařské dárky s 15% slevou!

01.12.2020 14:07 Články

Očekávaný den se nezadržitelně blíží a pokud hledáte vhodný dárek pro Vaše blízké, nabízíme několik tipů.

Zabalte jídlo, ne business

30.10.2020 14:04 Články

Ve složité době obstojí ti, kteří umí chytře reagovat. Vakuovačky a baličky VAC-STAR vám pomohou přizpůsobit se neustálým změnám, ušetří provozní náklady a hlavně dají možnost podnikat bez přerušení.

Vakuové balení chrání vás i vaše produkty

20.03.2020 15:26 Články
Uchovejte potraviny až 2 x déle, bezpečně a bez rizika kontaminace

 

Baličky pro jídla s sebou.

19.03.2020 09:53 Články

Ekonomické řešení pro jídelny, fast-foody a všechny provozy, které nabízí možnost “jídla s sebou”. Balička do misek SM-175 digi ušetří čas i práci. Jídlo zůstane teplé a nemůže se cestou "vylít".

Využijte sílu vakuování

27.02.2020 14:35 Články

Pro bezpečný rozvoz jídel, 100% hygienu i výjimečné chuťové zážitky

Restaurace Hacienda Ranchero: Hlavici dáváme pět hvězdiček z pěti!

20.08.2019 14:00 Články

Profesionálové ve svých kuchyních chtějí pro své hosty to nejlepší. I proto volí vybavení Vac-Star, které jim pomáhá naservírovat ty nejvybranější delikatesy. Další restaurací, která si pochvaluje naše vybavení, je Hacienda Ranchero – mexická restaurace v centru Pardubic.

5 důvodů, proč vakuovat potraviny

03.01.2019 12:22 Články

Už od pradávna hledáme nejlepší řešení, jak uchovat potraviny co nejdéle čerstvé. Dnes už si sice nemusíme dělat velké zásoby, ale po Vánocích a silvestrovských oslavách nám přeci jen nějaké dobroty určitě zůstávají. A byla by veliká škoda je vyhazovat. Jedním z řešení uchování potravin může být vakuování! Máme pro vás 5 pádných důvodů, proč vakuovat potraviny.

Trendy pro Vánoce 2018. Co nesmí chybět na vašem svátečním stole?

14.11.2018 15:18 Články

Připravili jsme pro vás některé z trendů na Vánoce 2018. Mnohým z nás se už tradiční vánoční kapr obalený v trojobalu přejedl. Stejně tak bramborový salát už jsme všichni na svých svátečních talířích měli nespočetněkrát. Proto se ohlížíme po něčem, co vánoční tabuli osvěží a dodá jí půvab.

Steak Sous-Vide

02.11.2018 15:58 Články

Tentokrát jsme si připravili něco pro milovníky masa. Víte, jak připravit perfektní steak? Pozvěte si do kuchyně Sous-Vide. Steak, který naservírujete, předčí vše ostatní.

Vše o vakuovaných bramborách - proč si je restaurace tak oblíbily?

04.10.2018 10:03 Články

Někdy se hosté podivují nad tím, proč kuchaři v restauracích podávají předpřipravené brambory. Do profesionálních kuchyní totiž přicházejí již oloupané a zavakuované v sáčcích. Věděli jste ale, že vakuované brambory, a zelenina obecně, přinášejí výhody nejen restauracím, ale i hostům?