Články

Restaurace Hacienda Ranchero: Hlavici dáváme pět hvězdiček z pěti!

02.07.2019 14:00 Články

Profesionálové ve svých kuchyních chtějí pro své hosty to nejlepší. I proto volí vybavení Vac-Star, které jim pomáhá naservírovat ty nejvybranější delikatesy. Další restaurací, která si pochvaluje naše vybavení, je Hacienda Ranchero – mexická restaurace v centru Pardubic.

5 důvodů, proč vakuovat potraviny

03.01.2019 12:22 Články

Už od pradávna hledáme nejlepší řešení, jak uchovat potraviny co nejdéle čerstvé. Dnes už si sice nemusíme dělat velké zásoby, ale po Vánocích a silvestrovských oslavách nám přeci jen nějaké dobroty určitě zůstávají. A byla by veliká škoda je vyhazovat. Jedním z řešení uchování potravin může být vakuování! Máme pro vás 5 pádných důvodů, proč vakuovat potraviny.

Trendy pro Vánoce 2018. Co nesmí chybět na vašem svátečním stole?

14.11.2018 15:18 Články

Připravili jsme pro vás některé z trendů na Vánoce 2018. Mnohým z nás se už tradiční vánoční kapr obalený v trojobalu přejedl. Stejně tak bramborový salát už jsme všichni na svých svátečních talířích měli nespočetněkrát. Proto se ohlížíme po něčem, co vánoční tabuli osvěží a dodá jí půvab.

Steak Sous-Vide

02.11.2018 15:58 Články

Tentokrát jsme si připravili něco pro milovníky masa. Víte, jak připravit perfektní steak? Pozvěte si do kuchyně Sous-Vide. Steak, který naservírujete, předčí vše ostatní.

Vše o vakuovaných bramborách - proč si je restaurace tak oblíbily?

04.10.2018 10:03 Články

Někdy se hosté podivují nad tím, proč kuchaři v restauracích podávají předpřipravené brambory. Do profesionálních kuchyní totiž přicházejí již oloupané a zavakuované v sáčcích. Věděli jste ale, že vakuované brambory, a zelenina obecně, přinášejí výhody nejen restauracím, ale i hostům?

Restaurace Na Proseku: Vakuovou baličku Vac-Star používáme každý den!

24.09.2018 15:08 Články

Vybavení Vac-Star oceňují i praví profesionálové. Restaurace Na Proseku používá vakuovou baličku každý den. Pojďte se inspirovat, jaké delikatesy se dají při nízké konstantní teplotě připravit hostům.

Dezerty Sous-Vide

07.09.2018 14:44 Články

Když se řekne Sous-Vide, nejspíš nás napadne příprava steaků i dalšího masa. Ale věděli jste, že při konstantní nízké teplotě připravíte i chutné dezerty? Varná lázeň je proto skvělá k přípravě celého menu. Pojďte se inspirovat.

Mýty o plastikových sáčcích na Sous-Vide

14.08.2018 14:46 Články

Okolo metody vaření SousVide koluje řada pochybností, mýtů a polopravd. Obavy se točí zejména kolem vakuových sáčků. Zkusíme je všechny rozptýlit.

Tipy pro uchování potravin

30.07.2018 10:42 Články

Věděli jste, že se na světě vyhodí třetina vyprodukovaného jídla? Je to stejné, jako byste nakoupili v obchodě tři tašky plné jídla a jednu rovnou nechali u pokladny. Zatočte s plýtváním! Klíčem je vhodné skladování potravin.

Mořské plody se Sous-Vide

23.07.2018 11:38 Články

Poradíme vám, jak se připravují mořské plody a mořské ryby pomocí Sous-Vide. Plody moře včetně ryb právem patří do jídelníčků těch největších gurmánů a mlsounů z celého světa. Ať už si potrpíte na lososa, krevety, nebo jiných delikates, přijdete si na své i vy.