Tento e-shop využívá cookies

Na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Některé z nich jsou nezbytné, zatímco jiné nám pomáhají vylepšit tento web a váš uživatelský zážitek. Souhlasíte s používáním všech cookies?

Cookies nastavení

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat nastavení cookies níže.

Staňte se mistrem Sous-Vide

Odhalte tajemství Sous-Vide

Vše o vaření ve vakuu anebjaké je tajemství šéfkuchařů. Sous-Vide, tedy vaření ve vakuu při konstantní nízké teplotě, je čím dál oblíbenější. Je praktické, neotřelé, dokonale přesné a svěží. Proto si našlo cestu do kuchyní v domácnostech i restauracích. 
 

Co se v ebooku dozvíte?

  • informace o metodě vaření 
  • jednoduché tipy a triky
  • základní kroky při Sous-Vide
  • základní dělení časů a teplot
  • recepty do začátku
  • prostor pro vlastní recepty
 
Šťavnaté jídlo, které vykouzlíte pomocí Sous-Vide, se bude přímo rozplývat na jazyku. Jakmile tuto metodu objevíte, už nebudete chtít vařit bez ní. Zjistíte totiž, že ve vodní lázni pomalým vařením při nízké teplotě velmi snadno připravíte skvělé steaky, žebra, ryby, zeleninu a dokonce i dezerty. Naše přístroje jsou špičkou.
Herbář od nás dostanete zadarmo výměnou za vaši e-mailovou adresu.

Stáhněte si zdarma náš ebook

V něm naleznete základní tipy, triky a pár receptů do začátku. Stačí, když nám zanecháte svůj email a my vám ebook pošleme.

*
*

Souhlasím se zpracováním osobních údajů.