Staňte se mistrem Sous-Vide
Odhalte tajemství Sous-Vide
Vše o vaření ve vakuu anebjaké je tajemství šéfkuchařů. Sous-Vide, tedy vaření ve vakuu při konstantní nízké teplotě, je čím dál oblíbenější. Je praktické, neotřelé, dokonale přesné a svěží. Proto si našlo cestu do kuchyní v domácnostech i restauracích.
Co se v ebooku dozvíte?
- informace o metodě vaření
- jednoduché tipy a triky
- základní kroky při Sous-Vide
- základní dělení časů a teplot
- recepty do začátku
- prostor pro vlastní recepty
Šťavnaté jídlo, které vykouzlíte pomocí Sous-Vide, se bude přímo rozplývat na jazyku. Jakmile tuto metodu objevíte, už nebudete chtít vařit bez ní. Zjistíte totiž, že ve vodní lázni pomalým vařením při nízké teplotě velmi snadno připravíte skvělé steaky, žebra, ryby, zeleninu a dokonce i dezerty. Naše přístroje jsou špičkou.
Herbář od nás dostanete zadarmo výměnou za vaši e-mailovou adresu.