Recepty

Teplý mrkvovo-dýňový salát s konopným semínkem

23.10.2019 11:27 Recepty

V těchto podzimních sychravých večerech zahřeje zdravý a chutný salát z dýně a mrkve. Vychutnejte si jedinečnou chuť těchto dvou surovin.

Tagliatelle s krevetami, bazalkovým pestem a česnekem

02.07.2019 09:51 Recepty

Svěží jídlo, které vás potěší i v horkých letních dnech. Krevety s chutí chilli a zázvoru skvěle doplňuje zázvor a bylinkové pesto.

Tagliatelle s filírovaným hovězím masem

12.06.2019 09:20 Recepty

Domácí těstoviny a šťavnatý steak připravený metodou Sous-Vide láká každého milovníka dobrých jídel. Toto jídlo, které doprovází voňavé bylinkové těsto, je skvělé jako letní oběd nebo lehká večeře.

Směs salátů s vejcem a balsamicem

05.05.2019 09:16 Recepty

Jako lehký letní oběd i skvělý doplněk ke grilování může sloužit salát s vajíčkem vařeným v Sous-Vide lázní. Salát můžete doplnit o cokoliv vás napadne. Nechat ho vegetariánský, přidat smaženou slaninu nebo třeba krutonky. Inspirujte se i vy.

Sous-Vide burger podle Zdeňka Polreicha

18.04.2019 09:11 Recepty

Sous-Vide burger je dokonalost sama. A když vám recept připraví známý šéfkuchař, je ještě lepší! Připravte si doma skvělé burgery podle Zdeňka Polreicha. 

Sous-Vide sumeček africký v zeleném kabátku na pečené mrkvi a dýňovým pyré

02.03.2019 08:55 Recepty

Zkuste něco netradičního a nového! Africký sumeček na tykvovém pyré a pečené mrkvi se určitě stane vaším novým oblíbeným receptem.

Valentýnské krupicové noky s třešňovou omáčkou

14.02.2019 09:02 Recepty

Vypeckované třešně přemístíme do středně velkého vakuovacího sáčku. Přidáme hřebíček, skořici, pár kapek aroma s příchutí griotky (šlo by nahradit přímo panákem griotky). Zavakuujeme, zatavíme a vložíme do připravené lázně s nastaveným časem na 30 minut.

Vepřová kýta se sladkým pyré

01.11.2018 10:40 Recepty

Omytou vepřovou kýtu vložíme do středně velkého vakuovacího sáčku. Přidáme prolisované stroužky česneku, lžíci másla, větvičku rozmarýnu, zlehka posolíme a zakapeme worcesterem podle chuti.

Jablečná přesnídávka s vůní levandule

24.10.2018 07:36 Recepty

Připravíme si vodní lázeň. Teplotu nastavíme na 84°C a čas na 1:30. Tento čas jsem zvolila proto, že máme jablka tvrdší...

Paštika z kuřecích jater

18.06.2018 16:12 Recepty

Nejdříve si připravíme vodní lázeň. Teplotu nastavíme na 70°C a čas na 1:30 minut. Játra si omyjeme, očistíme od blanek...