Recepty
Sýrová omáčka s kozím sýrem, kedlubnou a dravým Bolenem
Šéfkuchař Filip Ondrušek připravil další zajímavý recept v kombinaci s kozím sýrem a sladkovodním Bolenem.
Hovězí žebra, květák, lopuchové pesto a chlebová omáčka
Marinovaná hovězí žebra zakrytá květákem s chlebovou omáčkou a lopuchovým pestem je skvělá kombinace v moderním pojetím.
Pikantní směs nejen na pečivo
Jednoduchá příprava pikatní směsi, kterou si můžete dochutit dle vlastní chuti. Na čerstvých topinkách chutná báječně!
Vánoční vaječný likér
Co víc může zpříjemnit vánoční atmosféru, než klasický "vaječňák" s muškátovým oříškem a hřebíčkem.
Dýňový a mrkvový Pot de crème
Již jste slyšeli pojem Pot de crème? Jedná se o francouzský pudink a my si jej připravili s podzimními surovinami dýní a mrkví!
Trhané kuřecí maso s BBQ omáčkou
Připravte si nejenom perfektní trhané kuřecí, ale i domácí bulku na skvělý hamburger! Tohle jídlo si zamilujete!
Kuřecí prsa na salátu s dresinkem ze sýra s modrou plísní
Tento recept zvládne opravdu každý a dá se servírovat jak teplá, tak studená verze!
Sous Vide hrušky s čokoládovou ganache a vanilkovou omáčkou (Crème Anglaise)
Takto připravené hrušky a omáčku můžeme podávat s čokoládovou ganache vlažné nebo vychlazené.
Sous-Vide ovoce
Na rozdíl od vaření v páře nebo blanšírování si ovoce vařené metodou Sous Vide zachová většinu vitamínů a minerálů.