Recepty

Paštika z krůtích jater

17.01.2020 10:15 Recepty

Říká se, že nejlepší dárky jsou ty, které uděláte sami :-) pojďme se podívat, jak vyrobit jedlý dárek!

Zapečené žampiony se špenátovou směsí

13.12.2019 09:56 Recepty

Chuťovka, nebo hlavní chod? S tímto receptem prostě chybu neuděláte...

Pikatní teplý olivový salat

22.11.2019 13:53 Recepty

Zima už začíná klepat na dveře a po mrkovo-dýňovém salátu přinášíme další inspiraci pro zahřátí a lahodný požitek z jídla!

Teplý mrkvovo-dýňový salát s konopným semínkem

23.10.2019 11:27 Recepty

V těchto podzimních sychravých večerech zahřeje zdravý a chutný salát z dýně a mrkve. Vychutnejte si jedinečnou chuť těchto dvou surovin.

Tagliatelle s krevetami, bazalkovým pestem a česnekem

02.07.2019 09:51 Recepty

Svěží jídlo, které vás potěší i v horkých letních dnech. Krevety s chutí chilli a zázvoru skvěle doplňuje zázvor a bylinkové pesto.

Tagliatelle s filírovaným hovězím masem

12.06.2019 09:20 Recepty

Domácí těstoviny a šťavnatý steak připravený metodou Sous-Vide láká každého milovníka dobrých jídel. Toto jídlo, které doprovází voňavé bylinkové těsto, je skvělé jako letní oběd nebo lehká večeře.

Směs salátů s vejcem a balsamicem

05.05.2019 09:16 Recepty

Jako lehký letní oběd i skvělý doplněk ke grilování může sloužit salát s vajíčkem vařeným v Sous-Vide lázní. Salát můžete doplnit o cokoliv vás napadne. Nechat ho vegetariánský, přidat smaženou slaninu nebo třeba krutonky. Inspirujte se i vy.

Sous-Vide burger podle Zdeňka Polreicha

18.04.2019 09:11 Recepty

Sous-Vide burger je dokonalost sama. A když vám recept připraví známý šéfkuchař, je ještě lepší! Připravte si doma skvělé burgery podle Zdeňka Polreicha. 

Sous-Vide sumeček africký v zeleném kabátku na pečené mrkvi a dýňovým pyré

02.03.2019 08:55 Recepty

Zkuste něco netradičního a nového! Africký sumeček na tykvovém pyré a pečené mrkvi se určitě stane vaším novým oblíbeným receptem.

Valentýnské krupicové noky s třešňovou omáčkou

14.02.2019 09:02 Recepty

Vypeckované třešně přemístíme do středně velkého vakuovacího sáčku. Přidáme hřebíček, skořici, pár kapek aroma s příchutí griotky (šlo by nahradit přímo panákem griotky). Zavakuujeme, zatavíme a vložíme do připravené lázně s nastaveným časem na 30 minut.