Tento e-shop využívá cookies

Na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Některé z nich jsou nezbytné, zatímco jiné nám pomáhají vylepšit tento web a váš uživatelský zážitek. Souhlasíte s používáním všech cookies?

Cookies nastavení

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat nastavení cookies níže.

Recepty

Sýrová omáčka s kozím sýrem, kedlubnou a dravým Bolenem

07.06.2022 09:15 Recepty

Šéfkuchař Filip Ondrušek připravil další zajímavý recept v kombinaci s kozím sýrem a sladkovodním Bolenem.

Hovězí žebra, květák, lopuchové pesto a chlebová omáčka

02.05.2022 10:25 Recepty

Marinovaná hovězí žebra zakrytá květákem s chlebovou omáčkou a lopuchovým pestem je skvělá kombinace v moderním pojetím. 

Pikantní směs nejen na pečivo

09.03.2021 10:55 Recepty

Jednoduchá příprava pikatní směsi, kterou si můžete dochutit dle vlastní chuti. Na čerstvých topinkách chutná báječně!

Vánoční vaječný likér

09.12.2020 10:31 Recepty

Co víc může zpříjemnit vánoční atmosféru, než klasický "vaječňák" s muškátovým oříškem a hřebíčkem.

Egg Bites

27.10.2020 09:46 Recepty

Vajíčka jsou obecně velmi žádanou surovinou pro přípravu nejen snídaní. Vyzkoušejte náš recept, díky kterému budou vajíčka nadýchaná a neuvěřitelně jemná.

Dýňový a mrkvový Pot de crème

02.10.2020 09:02 Recepty

Již jste slyšeli pojem Pot de crème? Jedná se o francouzský pudink a my si jej připravili s podzimními surovinami dýní a mrkví!

Trhané kuřecí maso s BBQ omáčkou

03.09.2020 09:55 Recepty

Připravte si nejenom perfektní trhané kuřecí, ale i domácí bulku na skvělý hamburger! Tohle jídlo si zamilujete!

Kuřecí prsa na salátu s dresinkem ze sýra s modrou plísní

24.08.2020 09:14 Recepty

Tento recept zvládne opravdu každý a dá se servírovat jak teplá, tak studená verze!

Sous Vide hrušky s čokoládovou ganache a vanilkovou omáčkou (Crème Anglaise)

17.08.2020 16:06 Recepty

Takto připravené hrušky a omáčku můžeme podávat s čokoládovou ganache vlažné nebo vychlazené. 

Sous-Vide ovoce

17.08.2020 15:57 Recepty

Na rozdíl od vaření v páře nebo blanšírování si ovoce vařené metodou Sous Vide zachová většinu vitamínů a minerálů.