Restaurace Hacienda Ranchero: Hlavici dáváme pět hvězdiček z pěti!

20.08.2019 14:00 Články

Profesionálové ve svých kuchyních chtějí pro své hosty to nejlepší. I proto volí vybavení Vac-Star, které jim pomáhá naservírovat ty nejvybranější delikatesy. Další restaurací, která si pochvaluje naše vybavení, je Hacienda Ranchero – mexická restaurace v centru Pardubic.

Sous-Vide po Mexicku

Kdybych měl hodnotit hlavici Vac-Star Classic, dal bych jí pět hvězdiček z pěti. Využíváme také přímo sáčky od Vac-Star a vše úplně v pořádku.

Zdeněk Pochobradskýkuchař restaurace Hacienda Ranchero

Od krůtího až po kotlety

A k čemu kuchaři této skvělé mexické restaurace hlavici na Sous-Vide od Vac-Star využívají? Zejména díky ní dokážou upravit krůtí, kotlety, kachní prsa i další maso tak, aby se rozpadalo na jazyku. Hlavice pomáhá připravit maso, které se rozpadá na jazyku. Třeba trhané maso nebo žebírka.

Jakou hlavici Hacienda Ranchero využívá

Vac-Star hlavice na Sous-Vide

Hacienda Ranchero si od Vac-Star vybrala hlavici Chef CLASSIC. Hodí se do restaurací i na hobby domácí vaření. Velký přehledný displej nabízí teplotu 25-99 °C a ohřev až po dobu 99 hodin. Proto je pro vaření metodou Sous-Vide ideální. 

Co nabízí hlavice Sous-Vide

  • hmotnost pouze 2,1 kg 
  • díky spodní cirkulaci může být nádoba menší než 40 l
  • nezabere mnoho místa (rozměry 350 × 90 × 165 mm)
  • teplota nastavitelná v rozmezí 25-99 °C
  • přesnost 0,2 °C, možnost nastavení ve °F
  • varianta v černé i v bílé barvě
  • při poklesu hladiny vody upozorní alarmem
  • pojistka proti přetížení
  • dostupnost náhradních dílů – zaručená po 10 let