Vakuové balení chrání vás i vaše produkty
Využijte sílu vakuování!
Připravte si dopředu suroviny na další vaření, svačiny do práce nebo do školy a mějte přitom jistotou, že je jídlo v bezpečí před bakteriemi. Vakuové balení spolehlivě ochrání potraviny před kontaminací zvenčí a vzduchoprázdno uvnitř sáčku zabrání vzniku plísní. Jídlo tak vydrží čerstvé až 2 x déle než běžně zabalené potraviny. A uchová si látky důležité pro budování obranyschopnosti organismu.
Hlavní výhody vakuování potravin
Bezpečné skladování bez rizika kontaminace
Zabalte potraviny do vakuových sáčků a vyhněte se tak riziku kontaminace. Vakuum uvnitř sáčku navíc zabraňuje množení bakterií a vzniku plísní.
Úspora času
Připravte si dopředu celé porce jídla, přílohy nebo svačiny do práce. Nejen, že nemusíte tak často vařit, ale ani tolik chodit do obchodu. Ušetříte hodiny času!
Méně plýtvání a úsporu peněz
Vakuované potraviny vydrží až 2 x déle než ty běžně uskladněné. A méně plýtvání znamená i menší náklady.
Vitamíny a živiny pro dobrou imunitu
Potraviny si ve vakuu uchovají všechny důležité živiny, jako jsou vitamíny a minerální látky. Tedy vše, co lidské tělo potřebuje ke správnému fungování a budování obranyschopnosti.
Přirozená barva a chuť
Vakuované potraviny nezhnědnou, nevyblednou a uchovají si svou přirozenou chuť. Vždy jako právě donesené z obchodu.
Věci nezbytné k domácímu vakuování
Vakuová balička
Například model easyPRO, který se vejde do každé kuchyně a přitom pojme klidně i kilo svíčkové nebo celou rybu.
Vakuové sáčky
Druh použitého sáčku se odvíjí od typu baličky a další úpravy jídla. Rádi vám pomůžeme s výběrem.