Staňte se hvězdou kuchyně. Šťavnaté jídlo, které vykouzlíte pomocí Sous-Vide, se bude přímo rozplývat na jazyku. Jakmile tuto metodu objevíte, už nebudete chtít vařit bez ní. Zjistíte totiž, že ve vodní lázni pomalým vařením při nízké teplotě velmi snadno připravíte skvělé steaky, žebra, ryby, zeleninu a dokonce i dezerty. Naše přístroje jsou špičkou. Vaření metodou Sous-Vide máme v malíku a garantujeme vám, že obsluha přístrojů je snadná a výsledek překvapivý.
Vakuové sáčkySyrové maso, nebo jinou surovinu, vložíte do vakuových sáčků společně s bylinkami a kořením. |
Vakuový balicí strojPomocí vakuovacího balicího stroje vysajete ze sáčku vzduch a připravíte surovinu k vaření. |
Varnou lázeňZavakuovaný balíček vložíte do lázně a necháte podle potřeby pracovat, třeba několik hodin. |
Kód produktu | Název | Sklad | Cena bez DPH | Cena s DPH | Porovnat | |
---|---|---|---|---|---|---|
0043 | Izolační kuličky Sous-Vide (100 ks) | Skladem | 325 Kč | 393 Kč | ||
V-4001-EF-CABA00-VC | Vakuová balička easyPRO | Skladem | 10 990 Kč | 13 298 Kč | ||
V-8559-009 | Varné sáčky čiré 200x300 | Skladem | 5 Kč | 7 Kč | ||
V-4421-EF-000000 | SousVideChef CLASSIC black | Skladem | 9 990 Kč | 12 088 Kč | ||
V-8559-003 | Varné sáčky čiré 150x230 | Skladem | 3 Kč | 4 Kč | ||
0050 | Izolační kuličky Sous-Vide (300 ks) | Skladem | 831 Kč | 1 006 Kč | ||
V-8559-008 | Varné sáčky čiré 200x250 | Skladem | 5 Kč | 5 Kč | ||
0048 | Polykarbonátová gastro nádoba GN 1/2 (12,5 l) | Skladem | 550 Kč | 666 Kč | ||
V-4422-EF-000000 | SousVideChef CLASSIC white | Skladem | 9 990 Kč | 12 088 Kč | ||
V-4424-EF-000000 | SousVideChef SMART | Skladem | 5 993 Kč | 7 251 Kč | ||
V-8559-015 | Varné sáčky čiré 300x400 | Skladem | 11 Kč | 13 Kč | ||
V-8559-014 | Varné sáčky čiré 300x350 | Není skladem | 9 Kč | 11 Kč |
Pomalé vaření ve vakuu metodou Sous-Vide udělá ze všech potravin delikatesu. Je navíc šetrné, takže v nich zanechá vitamíny a minerály. Jídelníček vylepší v restauracích i v domácnostech a ocení ho i ti, kdo si dávají záležet na zdravém jídle. Upravovat totiž můžete bez soli a tuku. Krásný balíček pro vložení do lázně vytvoříte vakuovacím balicím strojem. Teplota vaření by měla být při metodě Sous-Vide mezi 56 °C a 95 °C. To lehce zajistí varné lázně a hlavice.
Všechny přístroje pro vaření metodou Sous-Vide jsou vyrobené v Česku. Naši výrobu najdete ve Starých Čívicích u Pardubic. Výbavu máme pro gastro podniky, restaurace i domácnosti. Proto se hvězdou vaření stanete kdekoliv.