Sous-Vide pro zdravé vaření

Staňte se hvězdou kuchyně. Šťavnaté jídlo, které vykouzlíte pomocí Sous-Vide, se bude přímo rozplývat na jazyku. Jakmile tuto metodu objevíte, už nebudete chtít vařit bez ní. Zjistíte totiž, že ve vodní lázni pomalým vařením při nízké teplotě velmi snadno připravíte skvělé steaky, žebra, ryby, zeleninu a dokonce i dezerty. Naše přístroje jsou špičkou. Vaření metodou Sous-Vide máme v malíku a garantujeme vám, že obsluha přístrojů je snadná a výsledek překvapivý.

Co potřebujete pro vaření Sous-Vide

Vakuové sáčky

Syrové maso, nebo jinou surovinu, vložíte do vakuových sáčků společně s bylinkami a kořením.

Vakuový balicí stroj

Pomocí vakuovacího balicího stroje vysajete ze sáčku vzduch a připravíte surovinu k vaření.

Varnou lázeň

Zavakuovaný balíček vložíte do lázně a necháte podle potřeby pracovat, třeba několik hodin.

Náš tip: Domácnostem a malým kuchyním doporučujeme alternativu varné lázně, hlavici pro Sous-Vide vaření.
Kód produktu Název Sklad Cena bez DPH Cena s DPH Porovnat
0001 Vakuová balička easyPRO Skladem 10 990 Kč 13 298 Kč
ks
0403 Varné sáčky čiré 200x300 Skladem 5 Kč 7 Kč
ks
0931 Sous-Vide Chef CLASSIC black Skladem 9 990 Kč 12 088 Kč
ks
09311 Sous-Vide Chef CLASSIC white Skladem 9 990 Kč 12 088 Kč
ks
0003 Vakuová balička maxiVAC Skladem 39 990 Kč 48 388 Kč
ks
0002 Vakuová balička miniVAC Skladem 31 990 Kč 38 708 Kč
ks
0043 Izolační kuličky Sous-Vide (100 ks) Skladem 250 Kč 303 Kč
ks
0006 Sous-Vide Chef TOUCH Skladem 14 990 Kč 18 138 Kč
ks
0014 Varná lázeň CSC 09 Compact Skladem 14 990 Kč 18 138 Kč
ks
0015 Varná lázeň CSC 09 Skladem 18 990 Kč 22 978 Kč
ks
0016 Varná lázeň CSC 09 CT Skladem 21 990 Kč 26 608 Kč
ks
0017 Varná lázeň CSC 13 Medium Skladem 16 990 Kč 20 558 Kč
ks

Pomalé vaření ve vakuu metodou Sous-Vide udělá ze všech potravin delikatesu. Je navíc šetrné, takže v nich zanechá vitamíny a minerály. Jídelníček vylepší v restauracích i v domácnostech a ocení ho i ti, kdo si dávají záležet na zdravém jídle. Upravovat totiž můžete bez soli a tuku. Krásný balíček pro vložení do lázně vytvoříte vakuovacím balicím strojem. Teplota vaření by měla být při metodě Sous-Vide mezi 56 °C a 95 °C. To lehce zajistí varné lázně a hlavice.

Všechny přístroje pro vaření metodou Sous-Vide jsou vyrobené v Česku. Naši výrobu najdete ve Starých Čívicích u Pardubic. Výbavu máme pro gastro podniky, restaurace i domácnosti. Proto se hvězdou vaření stanete kdekoliv.