Staňte se hvězdou kuchyně. Šťavnaté jídlo, které vykouzlíte pomocí Sous-Vide, se bude přímo rozplývat na jazyku. Jakmile tuto metodu objevíte, už nebudete chtít vařit bez ní. Zjistíte totiž, že ve vodní lázni pomalým vařením při nízké teplotě velmi snadno připravíte skvělé steaky, žebra, ryby, zeleninu a dokonce i dezerty. Naše přístroje jsou špičkou. Vaření metodou Sous-Vide máme v malíku a garantujeme vám, že obsluha přístrojů je snadná a výsledek překvapivý.
Vakuové sáčkySyrové maso, nebo jinou surovinu, vložíte do vakuových sáčků společně s bylinkami a kořením. |
Vakuový balicí strojPomocí vakuovacího balicího stroje vysajete ze sáčku vzduch a připravíte surovinu k vaření. |
Varnou lázeňZavakuovaný balíček vložíte do lázně a necháte podle potřeby pracovat, třeba několik hodin. |
Kód produktu | Název | Sklad | Cena bez DPH | Cena s DPH | Porovnat | |
---|---|---|---|---|---|---|
0001 | Vakuová balička easyPRO | Skladem | 10 990 Kč | 13 298 Kč | ||
5500515023000000 | Varné sáčky čiré 150x230 | Skladem | 3 Kč | 4 Kč | ||
5500520030000000 | Varné sáčky čiré 200x300 | Skladem | 5 Kč | 7 Kč | ||
5509218026000010 | Varné sáčky čiré 200x250 | Skladem | 5 Kč | 5 Kč | ||
0931 | SousVideChef CLASSIC black (nyní barva antracit) | Skladem | 9 990 Kč | 12 088 Kč | ||
09311 | SousVideChef CLASSIC white | Skladem | 9 990 Kč | 12 088 Kč | ||
0003 | Vakuová balička maxiVAC | Skladem | 42 990 Kč | 52 018 Kč | ||
0002 | Vakuová balička miniVAC | Skladem | 24 743 Kč | 29 938 Kč | ||
0043 | Izolační kuličky Sous-Vide (100 ks) | Skladem | 295 Kč | 357 Kč | ||
0849 | Panel s klávesnicí - SC02033200 | Skladem | 1 516 Kč | 1 834 Kč | ||
0014 | Varná lázeň CSC 09 Compact | do 3 dnů | 14 990 Kč | 18 138 Kč | ||
0032CZ1300 | Varná lázeň CSC 13 Medium | do 3 dnů | 16 990 Kč | 20 558 Kč |
Pomalé vaření ve vakuu metodou Sous-Vide udělá ze všech potravin delikatesu. Je navíc šetrné, takže v nich zanechá vitamíny a minerály. Jídelníček vylepší v restauracích i v domácnostech a ocení ho i ti, kdo si dávají záležet na zdravém jídle. Upravovat totiž můžete bez soli a tuku. Krásný balíček pro vložení do lázně vytvoříte vakuovacím balicím strojem. Teplota vaření by měla být při metodě Sous-Vide mezi 56 °C a 95 °C. To lehce zajistí varné lázně a hlavice.
Všechny přístroje pro vaření metodou Sous-Vide jsou vyrobené v Česku. Naši výrobu najdete ve Starých Čívicích u Pardubic. Výbavu máme pro gastro podniky, restaurace i domácnosti. Proto se hvězdou vaření stanete kdekoliv.