Na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Některé z nich jsou nezbytné, zatímco jiné nám pomáhají vylepšit tento web a váš uživatelský zážitek. Souhlasíte s používáním všech cookies?
Staňte se hvězdou kuchyně. Šťavnaté jídlo, které vykouzlíte pomocí Sous-Vide, se bude přímo rozplývat na jazyku. Jakmile tuto metodu objevíte, už nebudete chtít vařit bez ní. Zjistíte totiž, že ve vodní lázni pomalým vařením při nízké teplotě velmi snadno připravíte skvělé steaky, žebra, ryby, zeleninu a dokonce i dezerty. Naše přístroje jsou špičkou. Vaření metodou Sous-Vide máme v malíku a garantujeme vám, že obsluha přístrojů je snadná a výsledek překvapivý.
Vakuová balička easyPRO je malá a zároveň robustní vakuová balička pro domácnosti. Spolehlivě uchová potraviny déle čerstvé, plné chuti a vitamínů.
Určeno POUZE pro strukturované vakuovací sáčky.
Hladké sáčky do této vakuovačky nefungují!
50ks v balení
Vakuové varné sáčky se používají při Sous-Vide vaření ve vakuu do teploty 121°C
Vakuový varný sáček je vyroben z dvouvrstvé fólie - PA/PE 20/70 µm
100ks v balení
Vakuové varné sáčky se používají při Sous-Vide vaření ve vakuu do teploty 121°C
Vakuový varný sáček je vyroben z dvouvrstvé fólie - PA/PE 20/70 µm
50ks v balení
Vakuové varné sáčky se používají při Sous-Vide vaření ve vakuu do teploty 121°C
Vakuový varný sáček je vyroben z dvouvrstvé fólie - PA/PE 20/70 µm
Hlavici SousVideChef CLASSIC doporučujeme do restaurací i na hobby domácí vaření. Vejde se do každé kuchyně a příprava s ní je jednoduchá a přesná. Velký přehledný displej vám nabídne teplotu v rozmezí 25-90 °C a ohřev vody po dobu až 99 hodin. Je tak ideální pro vaření metodou Sous-Vide.
Hlavici Sous-Vide Chef CLASSIC doporučujeme do restaurací i na hobby domácí vaření. Vejde se do každé kuchyně a příprava s ní je jednoduchá a přesná. Velký přehledný displej vám nabídne teplotu v rozmezí 25-90 °C a ohřev vody po dobu až 99 hodin. Je tak ideální pro vaření metodou Sous-Vide.
Výkonná vakuová jednotka s profesionální vývěvou pro vysoký výkon a dobrou spolehlivostí. Tento stroj disponuje širokým svárem pro šíři sáčku do 250 mm.
Izolační kuličky pro vaření metodou Sous-Vide nahrazují klasickou pokličku na hrnce. Ta se vytvoří díky rozprostření kuliček na vodní hladině - tato "bariéra" brání odpařování vody a kolísání teploty uvnitř nádoby. Názorná ukázka na prezentačním videu.
Přístroje CSC dodáváme ve 2 modifi kacích. Základní varianta CSC umožňuje přípravu pokrmu za předem nastavené teploty. Tato teplota se udržuje s přesností ± 0,2 °C. Provedení CSC-CT obsahuje všechny funkce standardního CSC a navíc má teplotní sondu, se kterou se provádí úprava pokrmu podle tzv. teploty jádra, což má význam hlavně při úpravě velkých porcí masa. Dále má toto provedení možnost přednastavit a zapamatovat si až 10 způsobů přípravy potravin.
Přístroje CSC dodáváme ve 2 modifi kacích. Základní varianta CSC umožňuje přípravu pokrmu za předem nastavené teploty. Tato teplota se udržuje s přesností ± 0,2 °C. Provedení CSC-CT obsahuje všechny funkce standardního CSC a navíc má teplotní sondu, se kterou se provádí úprava pokrmu podle tzv. teploty jádra, což má význam hlavně při úpravě velkých porcí masa. Dále má toto provedení možnost přednastavit a zapamatovat si až 10 způsobů přípravy potravin.
Pomalé vaření ve vakuu metodou Sous-Vide udělá ze všech potravin delikatesu. Je navíc šetrné, takže v nich zanechá vitamíny a minerály. Jídelníček vylepší v restauracích i v domácnostech a ocení ho i ti, kdo si dávají záležet na zdravém jídle. Upravovat totiž můžete bez soli a tuku. Krásný balíček pro vložení do lázně vytvoříte vakuovacím balicím strojem. Teplota vaření by měla být při metodě Sous-Vide mezi 56 °C a 95 °C. To lehce zajistí varné lázně a hlavice.
Všechny přístroje pro vaření metodou Sous-Vide jsou vyrobené v Česku. Naši výrobu najdete ve Starých Čívicích u Pardubic. Výbavu máme pro gastro podniky, restaurace i domácnosti. Proto se hvězdou vaření stanete kdekoliv.