Tento e-shop využívá cookies

Na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Některé z nich jsou nezbytné, zatímco jiné nám pomáhají vylepšit tento web a váš uživatelský zážitek. Souhlasíte s používáním všech cookies?

Cookies nastavení

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat nastavení cookies níže.

Zabalte jídlo, ne business

30.10.2020 14:04 Články
Zabalte jídlo, ne business


4+1 tip pro snazší podnikání ve složité době



Prodlužte svým produktům trvanlivost

Skladování ve vakuu zaručí mnohonásobně delší trvanlivost potravin. Díky vakuování si navíc tekutiny, hotová jídla nebo ingredience zachovají svou přirozenou chuť, barvu i texturu. S takto ochráněnými pokrmy bude vaše podnikání méně náchylné na výkyvy v poptávce a snadněji zamezíte plýtvání.

 

 


Skladujte s přehledem

Zeleninu, ovoce, maso, omáčky a jiné potraviny uchováte déle čerstvé v praktických vakuovacích sáčcích, na polévky nebo ovocná pyré jsou pak vhodné vakuovací misky. Skladování takto ošetřených potravin uspoří místo a zároveň dá dobrý přehled o zásobách.

 

 


Dokonale hygienicky chráněné

Hygiena je alfou a omegou každého potravinářského provozu, ať už jde o farmáře, zpracovatele potravin nebo restaurace všech velikostí. Vakuovací stroj je ideálním řešením, jak se s přísnými nároky na ochranu zdraví vypořádat. Absence vzduchu a vodotěsný obal totiž zabraňují růstu plísní a kontaminaci, a tak chrání vás i vaše zákazníky.

 

 


Porce, jak potřebujete

Při vakuování si předpřipravíte ochucená jídla po porcích k výdeji nebo po dávkách potřebných pro další úpravu. Urychlíte tak následné vaření nebo přímo servírování. Jednotlivá balení též využijete při přípravě pokrmů technikou sous-vide. Díky ní je jídlo nejen lahodné, ale uchová si chutě, šťávy, vitamíny a minerály, které by se běžným vařením ztratily.

 


 

Jídlo s sebou nejen během pandemií

Umět správně zabalit jídlo s sebou je v běžných časech výhodou. Ale během provozních omezení, způsobených například opakovanými epidemiemi, se stává naprostou nezbytností pro zachování chodu a existence všech gastropodniků a restaurací. Stačí v průměru 10 vteřin a zákazník si může zabalený pokrm bezpečně odnést.
 

 

 

 

 

 

 

 


Rychlý výběr přístroje podle oboru a velikosti vašeho podniku

 

Chcete doporučit přístroj přesně podle vašich představ? Zavolejte nám na 466 650 517, rádi poradíme!