Restaurace Na Proseku: Vakuovou baličku Vac-Star používáme každý den!

Články

Vybavení Vac-Star je hvězdou v každé kuchyni. V domácí i v profesionální. A v té profesionální pomáhá vytvářet doslova delikatesy. Věděli jste, že jsou restaurace, které nedají na Sous-Vide dopustit? Jednou takovou je restaurace Na Proseku. Najdeme ji v Sezemicích u Pardubic. Díky kulinářskému umu tamějších kuchařů se sem sjíždějí lidé z blízkého i dalekého okolí. V kuchyni této restaurace najdeme vybavení od Vac-Star.

Restaurace Na Proseku: Vakuovou baličku Vac-Star používáme každý den!

Co se skrývá pod pokličkou?

Kromě talentu kuchařů je jedním z tajemství Na Proseku vakuová balička Vac-Star S-215. Pro vaření ji využívají každý denKonkrétně jde o přípravu balíčků s voňavým kořením, nejchutnějším masem nebo i s ovocem a surovinami pro přípravu dezertů.


Dříve jsme měli jinou vakuovou baličku. Byl ale čas se porozhlédnout po lepší. Na Vac-Star jsme měli dobré recenze, a tak byl výběr jasný. Teď ji používáme každý den a jsme opravdu moc spokojení!“ 

- Markéta Hoffmannová, majitelka restaurace Na Proseku


 

Vakuová balička S-215 Vac-StarNa co vás Sous-Vide naláká

Restaurace Na Proseku je jedním z našich nejlepších dodavatelů receptů Sous-Vide. Každý měsíc na náš Vac-Blog přidávají profesionální recepty. Nechte se nalákat na krůtí prsíčka Sous-Vide, lyonský salát s panenkou Sous-Vide nebo lososa v mořské řase s dýňovým pyré. A až si budete chtít vyzkoušet Sous-Vide z dílny profesionálů, doporučujeme si Na Proseku zarezervovat stůl!

Co mají Na Proseku v kuchyni?

Kuchyni Na Proseku vládne vakuová balička S-215. Je to model, který nejčastěji využívají střední restaurace. A ne nadarmo patří mezi nejoblíbenější u našich zákazníků. Má ideální parametry komory, a tak je perfektní k přípravě balíčků pro vaření ve vakuu. Maximální rozměr sáčků je u této baličky 350 × 400 mm.


 

Vybereme společně vybavení do vaší restaurace, napište nám

*
*
*