Na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Některé z nich jsou nezbytné, zatímco jiné nám pomáhají vylepšit tento web a váš uživatelský zážitek. Souhlasíte s používáním všech cookies?
Cookies nastavení
Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat nastavení cookies níže.
BLACK FRIDAY víkend ve znamení profesionální kuchyně
Speciální slevová akce od 28.-30.11.2025
Vítejte v naší speciální kategorii Black Friday, kde najdete pouze produkty za výjimečné víkendové ceny. Ať už vaříte doma, provozujete bistro nebo vedete profesionální kuchyň, právě teď máte možnost pořídit špičkové vybavení VAC-STAR za ceny, které se objevují jen jednou v roce.
Vybrali jsme pro vás stroje, vakuové baličky, varné lázně i další vybavení, které dlouhodobě patří k nejspolehlivějším pomocníkům v gastronomii. Pokud jste někdy přemýšleli o modernizaci provozu nebo o novém stroji do kuchyně, tohle je ten správný okamžik.
Nakupte výhodně, kvalitně a připravte svoji kuchyň na sezónu s prvotřídním gastro vybavením VAC-STAR.
Vakuová balička easyPRO je malá a zároveň robustní vakuová balička pro domácnosti. Spolehlivě uchová potraviny déle čerstvé, plné chuti a vitamínů.
Určeno POUZE pro strukturované vakuovací sáčky.
Hladké sáčky do této vakuovačky nefungují!
Hlavici SousVideChef CLASSIC doporučujeme do restaurací i na hobby domácí vaření. Vejde se do každé kuchyně a příprava s ní je jednoduchá a přesná. Velký přehledný displej vám nabídne teplotu v rozmezí 25-90 °C a ohřev vody po dobu až 99 hodin. Je tak ideální pro vaření metodou Sous-Vide.
Hlavici Sous-Vide Chef CLASSIC doporučujeme do restaurací i na hobby domácí vaření. Vejde se do každé kuchyně a příprava s ní je jednoduchá a přesná. Velký přehledný displej vám nabídne teplotu v rozmezí 25-90 °C a ohřev vody po dobu až 99 hodin. Je tak ideální pro vaření metodou Sous-Vide.
Výkonná vakuová jednotka s profesionální vývěvou pro vysoký výkon a dobrou spolehlivostí. Tento stroj disponuje širokým svárem pro šíři sáčku do 250 mm.
Ekonomické řešení pro jídelny, fast-foody a všechny provozy, které nabízí možnost “jídla s sebou”. Balička do misek SM-175 digi ušetří čas i práci.
Pro správné fungování baličky je nutné vybrat zakládací desky (matrice)
Přístroje CSC dodáváme ve 2 modifi kacích. Základní varianta CSC umožňuje přípravu pokrmu za předem nastavené teploty. Tato teplota se udržuje s přesností ± 0,2 °C. Provedení CSC-CT obsahuje všechny funkce standardního CSC a navíc má teplotní sondu, se kterou se provádí úprava pokrmu podle tzv. teploty jádra, což má význam hlavně při úpravě velkých porcí masa. Dále má toto provedení možnost přednastavit a zapamatovat si až 10 způsobů přípravy potravin.
Přístroje CSC dodáváme ve 2 modifi kacích. Základní varianta CSC umožňuje přípravu pokrmu za předem nastavené teploty. Tato teplota se udržuje s přesností ± 0,2 °C. Provedení CSC-CT obsahuje všechny funkce standardního CSC a navíc má teplotní sondu, se kterou se provádí úprava pokrmu podle tzv. teploty jádra, což má význam hlavně při úpravě velkých porcí masa. Dále má toto provedení možnost přednastavit a zapamatovat si až 10 způsobů přípravy potravin.
Přístroje CSC dodáváme ve 2 modifi kacích. Základní varianta CSC umožňuje přípravu pokrmu za předem nastavené teploty. Tato teplota se udržuje s přesností ± 0,2 °C. Provedení CSC-CT obsahuje všechny funkce standardního CSC a navíc má teplotní sondu, se kterou se provádí úprava pokrmu podle tzv. teploty jádra, což má význam hlavně při úpravě velkých porcí masa. Dále má toto provedení možnost přednastavit a zapamatovat si až 10 způsobů přípravy potravin.
Přístroje CSC dodáváme ve 2 modifi kacích. Základní varianta CSC umožňuje přípravu pokrmu za předem nastavené teploty. Tato teplota se udržuje s přesností ± 0,2 °C. Provedení CSC-CT obsahuje všechny funkce standardního CSC a navíc má teplotní sondu, se kterou se provádí úprava pokrmu podle tzv. teploty jádra, což má význam hlavně při úpravě velkých porcí masa. Dále má toto provedení možnost přednastavit a zapamatovat si až 10 způsobů přípravy potravin.
Přístroje CSC dodáváme ve 2 modifikacích. Základní varianta CSC umožňuje přípravu pokrmu za předem nastavené teploty. Tato teplota se udržuje s přesností ± 0,2 °C. Provedení CSC-CT obsahuje všechny funkce standardního CSC a navíc má teplotní sondu, se kterou se provádí úprava pokrmu podle tzv. teploty jádra, což má význam hlavně při úpravě velkých porcí masa. Dále má toto provedení možnost přednastavit a zapamatovat si až 10 způsobů přípravy potravin.
Přístroje CSC dodáváme ve 2 modifi kacích. Základní varianta CSC umožňuje přípravu pokrmu za předem nastavené teploty. Tato teplota se udržuje s přesností ± 0,2 °C. Provedení CSC-CT obsahuje všechny funkce standardního CSC a navíc má teplotní sondu, se kterou se provádí úprava pokrmu podle tzv. teploty jádra, což má význam hlavně při úpravě velkých porcí masa. Dále má toto provedení možnost přednastavit a zapamatovat si až 10 způsobů přípravy potravin.
Slevy uvedené v této kategorii platí pouze během Black Friday víkendu.
Jde o speciální akci z ceníkových cen, kterou nelze kombinovat s žádnými dalšími slevami, individuálními nabídkami ani velkoobchodním ceníkem (VO).