Tento e-shop využívá cookies

Na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Některé z nich jsou nezbytné, zatímco jiné nám pomáhají vylepšit tento web a váš uživatelský zážitek. Souhlasíte s používáním všech cookies?

Cookies nastavení

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat nastavení cookies níže.

Vybíráme vakuovací baličku do restaurace

05.07.2018 11:53 Články
Vybíráme vakuovací baličku do restaurace

Vakuovací balička vám v restauraci i v provozu ušetří mnoho času, práce a značně vám usnadní život. Ať už potřebujete skladovat, nebo prodávat své výrobky, šikovný pomocník se vám bude vždy hodit. 

Než si ale vyberete tu pravou vakuovačku do restaurace nebo firmy, budete muset promyslet několik věcí. Pomůžeme vám v tom!

Do podniků doporučujeme

  • Komorové vakuové baličky - Sáček se vkládá přímo dovnitř vakuovačky. Sáček vyjde navíc mnohem levněji oproti extením vakuovým baličkám, jelikož nepotřebujete strukturovaný sáček, nýbrž hladký sáček. Jde navíc o ideální řešení vakuování jak pevných, tak tekutých potravin. Je vhodná i pro vakuování šťavnatých potravin a polévek.
  • Mobilní vakuové baličky - Jde o komorové baličky, které mají velký objem, navíc s nimi můžete dle libosti manipulovat díky pojízdnému systému s kolečky. Takové jsou už vhodné do velkých provozů.

Myslete na množství

Velmi důležité je to, kolik budete denně vakuovat potravin. Pokud jste malý podnik, který sem tam zabalí nějaký sýr nebo párkrát do měsíce do své nabídky zařadí jídla připravovaná pomocí Sous-Vide, nebudete potřebovat mobilní vakuovou baličku. Tu doporučujeme velkým gastro podnikům, zpracovatelům potravin a restauracím, které živí příprava produktů na prodej do obchodů. Stačit vám bude sice profesionální, ale stolní balička s dostatečným vnitřním prostorem.

Pod stolní baličku doporučujeme zakoupit pojízdný stolek. Balička vám tak nezabere drahocenné pracovní místo, a navíc ji můžete v kuchyni snadno přesouvat tam, kde ji zrovna potřebujete.

Vakuovačka Mini VAC pro malé podniky Vakuovačka Maxi VAC pro střední podniky Vakuovací balička S-225 SB pro větší podniky

Vakuovačka Mini VAC
pro malé podniky

Pro začínající podniky, drobné podnikatele, domácnosti, svačináře do menších škol a školek.

Vakuovačka Maxi VAC
pro střední podniky

Vhodné pro řeznictví, jídelny, restaurace, farmáře a menší výrobny.

Vakuovací balička S-225 SB
pro větší podniky

Největší ze stolních strojů pro větší restaurace, rozvoz potravin, výrobny polotovarů a balení větších produktů.

Náš tip: vakuových baliček Vac-Star naleznete informaci, pro jaké podniky se daný přístroj hodí. To vám značně usnadní výběr.

 

Malé, nebo velké balíčky

Výběr vakuovačky do firmy a restaurace je také závislý na velikosti budoucích balíčků. Vakuovačky totiž mají daný rozměr sáčků a velikost vakuovací komory. Pamatujte, že ta by měla být o několik centimetrů větší než produkt. S profesionální vakuovačkou je tak možné i vakuování objemnějších věcí.