Vakuové balení chrání vás i vaše produkty

20.03.2020 15:26 Články
Vakuové balení chrání vás i vaše produkty

Využijte sílu vakuování!

Připravte si dopředu suroviny na další vaření, svačiny do práce nebo do školy a mějte přitom jistotou, že je jídlo v bezpečí před bakteriemi. Vakuové balení spolehlivě ochrání potraviny před kontaminací zvenčí a vzduchoprázdno uvnitř sáčku zabrání vzniku plísní. Jídlo tak vydrží čerstvé až 2 x déle než běžně zabalené potraviny. A uchová si látky důležité pro budování obranyschopnosti organismu.

 

Hlavní výhody vakuování potravin 

Bezpečné skladování bez rizika kontaminace

Zabalte potraviny do vakuových sáčků a vyhněte se tak riziku kontaminace. Vakuum uvnitř sáčku navíc zabraňuje množení bakterií a vzniku plísní. 

Úspora času

Připravte si dopředu celé porce jídla, přílohy nebo svačiny do práce. Nejen, že nemusíte tak často vařit, ale ani tolik chodit do obchodu. Ušetříte hodiny času! 

Méně plýtvání a úsporu peněz 

Vakuované potraviny vydrží až 2 x déle než ty běžně uskladněné. A méně plýtvání znamená i menší náklady. 

Vitamíny a živiny pro dobrou imunitu

Potraviny si ve vakuu uchovají všechny důležité živiny, jako jsou vitamíny a minerální látky. Tedy vše, co lidské tělo potřebuje ke správnému fungování a budování obranyschopnosti.

Přirozená barva a chuť

Vakuované potraviny nezhnědnou, nevyblednou a uchovají si svou přirozenou chuť. Vždy jako právě donesené z obchodu. 

 

Věci nezbytné k domácímu vakuování

Vakuová balička

Například model easyPRO, který se vejde do každé kuchyně a přitom pojme klidně i kilo svíčkové nebo celou rybu.

Vakuové sáčky 

Druh použitého sáčku se odvíjí od typu baličky a další úpravy jídla. Rádi vám pomůžeme s výběrem. 

 

Chcete pomoci s výběrem vybavení? 

Kontaktujte nás! 

 

Slevová akce na domácí baličku easyPRO

easy12 jpg (128.47 Kb)