Jelení stehno Sous-Vide s marinovaným fenykl na celerovém pyré

Recepty
Jelení stehno Sous-Vide s marinovaným fenykl na celerovém pyré

Ingredience:

  • Jelení stehno
  • fenykl
  • celerové pyré
  • máslo
  • olivový olej
  • Demi Glace

Postup:

Čerstvý fenykl nakrájíme na třetiny, zbavíme přebytečných listů, vložíme do Sous-Vide sáčku, zakápneme olivovým olejem a dáme do vodní lázně na 10 min při teplotě 82 °C.

Celerové pyré zregenerujeme na pánvičce s přídavkem smetany na vaření.
Holandskou omáčku ohřejem a dochutíme. Demi Glace připravíme podle návodu od výrobce.

Jelení stehno vybalíme, nakrájíme na vhodné porce a pro barvu  rychlou dodděláme na olivovém oleji.

Vhodně servírujeme podle vlastní fantazie.