Jablečné kuličky v medovém kabátku, s vůní hřebíčku, zasněžené skořicí

Recepty
Jablečné kuličky v medovém kabátku, s vůní hřebíčku, zasněžené skořicí

Suroviny

  • 2 jablka
  • 2 lžíce medu
  • 5 kousků hřebíčku
  • Skořice na dozdobení
  • Párátka

Postup

  1. Sous-Vide lázeň si nastavíme na 85°C s časem 15 minut.
  2. Na jablka jsem využila takové malé tvořítko, kterým se přímo vyloupnou kuličky.
  3. Vytvořené jablečné kuličky vložíme do menšího vakuovacího sáčku.
  4. Přidáme k nim hřebíček s medem a zlehka promícháme.
  5. Zavakuujeme a zatavíme.
  6. Jakmile je lázeň připravená, vložíme do ní sáček a zapneme časovač.
  7. Po uvaření vyskládáme na talíř a s pomocí jemného sítka zasypeme skořicí.
  8. Pro lepší uchopení do nich zapíchneme párátka.

Přeji dobrou chuť

Recept dodala naše foodblogerka Karolína Tišerová.
--> Život podle Karol