Staňte se hvězdou kuchyně. Šťavnaté jídlo, které vykouzlíte pomocí Sous-Vide, se bude přímo rozplývat na jazyku. Jakmile tuto metodu objevíte, už nebudete chtít vařit bez ní. Zjistíte totiž, že ve vodní lázni pomalým vařením při nízké teplotě velmi snadno připravíte skvělé steaky, žebra, ryby, zeleninu a dokonce i dezerty. Naše přístroje jsou špičkou. Vaření metodou Sous-Vide máme v malíku a garantujeme vám, že obsluha přístrojů je snadná a výsledek překvapivý.
Vakuové sáčkySyrové maso, nebo jinou surovinu, vložíte do vakuových sáčků společně s bylinkami a kořením. |
Vakuový balicí strojPomocí vakuovacího balicího stroje vysajete ze sáčku vzduch a připravíte surovinu k vaření. |
Varnou lázeňZavakuovaný balíček vložíte do lázně a necháte podle potřeby pracovat, třeba několik hodin. |
Kód produktu | Název | Sklad | Cena bez DPH | Cena s DPH | Porovnat | |
---|---|---|---|---|---|---|
cns2 | Přídavné víko pro varnou lázeň CSC (1/1) | Na objednávku | 3 990 Kč | 4 828 Kč | ||
cns1 | Přídavné víko pro varnou lázeň CSC (1/2) | Na objednávku | 2 990 Kč | 3 618 Kč | ||
0110 | Digitální termometr | Skladem | 4 900 Kč | 5 929 Kč | ||
0050 | Izolační kuličky Sous-Vide (300 ks) | Skladem | 831 Kč | 1 006 Kč | ||
V-8559-018 | Varné sáčky čiré 350x500 | Skladem | 16 Kč | 19 Kč | ||
V-8559-015 | Varné sáčky čiré 300x400 | Skladem | 11 Kč | 13 Kč | ||
V-8559-008 | Varné sáčky čiré 200x250 | Skladem | 5 Kč | 5 Kč | ||
0103 | Těsnící páska na sondu Sous-Vide | Skladem | 380 Kč | 460 Kč | ||
0102 | Mřížka na sáčky Sous-Vide | Skladem | 990 Kč | 1 198 Kč | ||
0101 | Obal na Sous-Vide Chef | Skladem | 590 Kč | 714 Kč | ||
0049 | Polykarbonátová gastro nádoba GN 1/1 (28 l) | Skladem | 950 Kč | 1 150 Kč | ||
0048 | Polykarbonátová gastro nádoba GN 1/2 (12,5 l) | Skladem | 550 Kč | 666 Kč |
Pomalé vaření ve vakuu metodou Sous-Vide udělá ze všech potravin delikatesu. Je navíc šetrné, takže v nich zanechá vitamíny a minerály. Jídelníček vylepší v restauracích i v domácnostech a ocení ho i ti, kdo si dávají záležet na zdravém jídle. Upravovat totiž můžete bez soli a tuku. Krásný balíček pro vložení do lázně vytvoříte vakuovacím balicím strojem. Teplota vaření by měla být při metodě Sous-Vide mezi 56 °C a 95 °C. To lehce zajistí varné lázně a hlavice.
Všechny přístroje pro vaření metodou Sous-Vide jsou vyrobené v Česku. Naši výrobu najdete ve Starých Čívicích u Pardubic. Výbavu máme pro gastro podniky, restaurace i domácnosti. Proto se hvězdou vaření stanete kdekoliv.