Na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Některé z nich jsou nezbytné, zatímco jiné nám pomáhají vylepšit tento web a váš uživatelský zážitek. Souhlasíte s používáním všech cookies?
Staňte se hvězdou kuchyně. Šťavnaté jídlo, které vykouzlíte pomocí Sous-Vide, se bude přímo rozplývat na jazyku. Jakmile tuto metodu objevíte, už nebudete chtít vařit bez ní. Zjistíte totiž, že ve vodní lázni pomalým vařením při nízké teplotě velmi snadno připravíte skvělé steaky, žebra, ryby, zeleninu a dokonce i dezerty. Naše přístroje jsou špičkou. Vaření metodou Sous-Vide máme v malíku a garantujeme vám, že obsluha přístrojů je snadná a výsledek překvapivý.
Izolační kuličky pro vaření metodou Sous-Vide nahrazují klasickou pokličku na hrnce. Ta se vytvoří díky rozprostření kuliček na vodní hladině - tato "bariéra" brání odpařování vody a kolísání teploty uvnitř nádoby. Názorná ukázka na prezentačním videu.
100ks v balení
Vakuové varné sáčky se používají při Sous-Vide vaření ve vakuu do teploty 121°C
Vakuový varný sáček je vyroben z dvouvrstvé fólie - PA/PE 20/70 µm
50ks v balení
Vakuové varné sáčky se používají při Sous-Vide vaření ve vakuu do teploty 121°C
Vakuový varný sáček je vyroben z dvouvrstvé fólie - PA/PE 20/70 µm
50ks v balení
Vakuové varné sáčky se používají při Sous-Vide vaření ve vakuu do teploty 121°C
Vakuový varný sáček je vyroben z dvouvrstvé fólie - PA/PE 20/70 µm
Jedná se o oboustrannou pásku, která zabrání úníku tekutin ze sáčku.
Pro použití sondy (jehly) u technologií SVC Touch a varných lázní CSC-CT.
1 kus = 1m
Pomalé vaření ve vakuu metodou Sous-Vide udělá ze všech potravin delikatesu. Je navíc šetrné, takže v nich zanechá vitamíny a minerály. Jídelníček vylepší v restauracích i v domácnostech a ocení ho i ti, kdo si dávají záležet na zdravém jídle. Upravovat totiž můžete bez soli a tuku. Krásný balíček pro vložení do lázně vytvoříte vakuovacím balicím strojem. Teplota vaření by měla být při metodě Sous-Vide mezi 56 °C a 95 °C. To lehce zajistí varné lázně a hlavice.
Všechny přístroje pro vaření metodou Sous-Vide jsou vyrobené v Česku. Naši výrobu najdete ve Starých Čívicích u Pardubic. Výbavu máme pro gastro podniky, restaurace i domácnosti. Proto se hvězdou vaření stanete kdekoliv.