Popis produktu
- 50 ks v balení
- teplota pro vaření do 100°C až 6 hodin
- dlouhodobé uchování potravin v chladničkách a mrazničkách
vlastní výroba sáčků z nejkvalitnější německé fólie
hygienické atesty a certifikáty ke styku s potravinami
Detailní popis
Strukturované vakuové sáčky vroubkované pro domácí použití využijete do bezkomorového (domácího) balicího stroje (vakuovačky) pro balení nejrůznějších potravin – masa, luštěnin nebo třeba zeleniny. Sáčky jsou z jedné strany hladké a z druhé vroubkované pro kvalitní vysátí vzduchu ze sáčku. Naše sáčky splňují atesty pro styk s potravinami a můžete je použít až 6h pro vaření do 100 °C.
POTVRZUJEME,že vakuové sáčky jsou určené k přípravě technologií Sous-Vide a následnému uchování všech druhů teplých i studených potravin a pokrmů splňují požadavky stanovené v nařízení Evropské komise (EU) č. 10/2011 ze dne 14.ledna 2011 o materiálech a předmětech z plastů určených pro styk s potravinami, a jeho dodatků nařízení a Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č.1935/2004. |
Sáčky jsou vhodné pro vakuové baličky typu Ardes, Besser, CASO, Cecomix, Concept, Domo, ETA, Food Saver, FRESH, Futura, Gastroback, Genius, Goclever, JATA, Laica, Lidl, Lavezzini, Magic Vac, Maxxo, MIDI, Mini Fresh, Nordline, OMNIA, Peach, Profi Cook, Sealvac, Sencor, Severin, Silhouette, Silvercrest, Sprint, Stalgast, Steba, SVS, Tefal, Vacsy.
Technické parametry
Sáčky | |
Šířka sáčku (otevřená strana) | 200 mm |
Délka sáčku | 400 mm |
Síla sáčku (gramáž) | 90 µm |
Vaření sous-vide | ano |
Teplotní omezení | 100°C max 6h |
Typ sáčku | vroubkované sáčky (domácí vakuovačka) |
Alternativy
Hodnocení produktu
Produkt zatím nikdo nehodnotil, buďte první!