Pro provozovny

Pro provozovny

S vakuem bude vaše podnikání v gastronomii udržitelnější a šťavnatější. Prodlouží trvanlivost, a tím ušetří provozní náklady.

  • Skladujte potraviny ve vakuovacích sáčcích a miskách. Prodloužíte tím jejich trvanlivost a vaše podnikání tak nebude náchylné na výkyvy v poptávce. Navíc ušetříte místo a budete mít přehled o zásobách.
  • Hygiena je základ každého potravinářského provozu. Absence vzduchu a vodotěsný obal zabraňují růstu plísní a kontaminaci, a tak chrání vás i vaše zákazníky.
  • Šetřete čas. Při vakuování si připravíte ochucená jídla po porcích k výdeji nebo po dávkách potřebných pro další úpravu. Jednotlivá balení využijete i při přípravě jídel metodou sous-vide, kterou s oblibou využívají i ty nejlepší restaurace.
  • Umět správně zabalit jídlo s sebou je v běžných časech výhodou. A v těch těžších nezbytností pro zachování chodu všech gastropodniků.
vak_balicky.jpg Vakuové baličky
a sous-vide

Stroje pro balení potravin i vaření metodou sous-vide pomohou v každém gastro provozu.

vakuove_balicky.jpg Vakuové sáčky

Sáčky pro všechny typy vakuových baliček. Vyberte si podle účelu, tloušťky nebo barvy.

vakuove_balicky.jpg Misky a fólie

Jídlo s sebou rychleji a čerstvěji. Misky a fólie vhodné pro všechny take away provozy.

vakuove_balicky.jpg Servis a náhradní díly

Náhradní díly ke všem našim produktům a nabízíme záruční i pozáruční servis.