Vánoční kuchařské dárky s 15% slevou!

Pro letošní svátky jsme si připravili slevové akce na domácí vakuovou baličku easyPRO a varné hlavice pro metodu sous-vide v celkové výši 15%. Pojďme se podívat na jednotlivé výhody vakuování, sous-vide a nabízené modelové řady.
K čemu vakuování vlastně slouží?
Vakuově balené potraviny jsou v bezpečí před kontaminací zvenčí, snáze se skladují i převážejí. Vzduchoprázdno navíc zabraňuje vzniku plísní, množení bakterií a udržuje suroviny déle čerstvé. Vakuování využijete jak při skladování surovin, tak i při rozvozu hotových jídel.
Jak funguje sous-vide a co k němu potřebuji?
Příprava jídel ve vakuu je snadná, šetří čas a nezašpiníte s ní hory nádobí. Stačí totiž nachystat jen pár věcí a o zbytek už se postarají přístoje. Co vás tedy čeká? Suroviny nejprve vložíte do varného sáčku, který následně zavakuujete ve speciální baličce. Tím si jídlo předpřipravíte a pak už zbývá jen samotné vaření metodou sous-vide. Jaké vybavení je tedy potřeba, abyste potenciál vakua využili naplno?
Vakuová balička potravin easyPRO
Balička easyPro je malá a zároveň robustní vakuová balička pro domácnosti. Spolehlivě uchová potraviny déle čerstvé, plné chuti a vitamínů. Díky easyPro neztratí jídlo svěžest, vůni ani svou přirozenou barvu. Skvěle si rozumí například s varnými hlavicemi pro metodu sous-vide. Maximální hodnota vakua je 94% (65 mbar).
Varné hlavice Sous-Vide Chef
Pro přípravu jídel s touto hlavicí potřebujete pouze velký hrnec, gastro nádobu nebo jakoukoliv jinou nádobu do 40 litrů. Nastavíte jednoduše čas a teplotu a přístroj začne pracovat. Až dosáhne teploty, oznámí vám to signálem. Pak už můžete vložit balíčky se zavakuovanými potravinami a nechat jej pracovat. Nemusíte se bát odpaření vody, přístroj si sám hlídá její hladinu. Vybavení Vac-Star je prověřené v kuchyních profesionálů i v domácnostech nadšených kulinářských fanoušků. Můžeme s klidným svědomím slíbit, že s vybavením Vac-Star, vyráběným v České republice, nesáhnete vedle.
Příprava jídel ve vakuu je snadná, zdravá a přináší neobyčejné gastronomické zážitky. Jediné, co potřebujete, je správné vybavení.
40 let na cestě k novým chutím
Značka VAC-STAR patří k průkopníkům vakuové gastronomie a už 40 let zůstává synonymem preciznosti, inovativnosti a extrémní kvality. Už 20 let probíhá výroba v samém srdci Čech – v Čívicích u Pardubic. Naše produkty vyrábí, kompletuje i balí sehraný tým lidí za využití nejmodernějších technologií.