Tento e-shop využívá cookies

Na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Některé z nich jsou nezbytné, zatímco jiné nám pomáhají vylepšit tento web a váš uživatelský zážitek. Souhlasíte s používáním všech cookies?

Cookies nastavení

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat nastavení cookies níže.

Sous-Vide pro zdravé vaření

Staňte se hvězdou kuchyně. Šťavnaté jídlo, které vykouzlíte pomocí Sous-Vide, se bude přímo rozplývat na jazyku. Jakmile tuto metodu objevíte, už nebudete chtít vařit bez ní. Zjistíte totiž, že ve vodní lázni pomalým vařením při nízké teplotě velmi snadno připravíte skvělé steaky, žebra, ryby, zeleninu a dokonce i dezerty. Naše přístroje jsou špičkou. Vaření metodou Sous-Vide máme v malíku a garantujeme vám, že obsluha přístrojů je snadná a výsledek překvapivý.

Co potřebujete pro vaření Sous-Vide

Vakuové sáčky

Syrové maso, nebo jinou surovinu, vložíte do vakuových sáčků společně s bylinkami a kořením.

Vakuový balicí stroj

Pomocí vakuovacího balicího stroje vysajete ze sáčku vzduch a připravíte surovinu k vaření.

Varnou lázeň

Zavakuovaný balíček vložíte do lázně a necháte podle potřeby pracovat, třeba několik hodin.

Náš tip: Domácnostem a malým kuchyním doporučujeme alternativu varné lázně, hlavici pro Sous-Vide vaření.
Kód produktu Název Sklad Cena bez DPH Cena s DPH Porovnat
0007 Vakuová balička S-210 Na objednávku 0 Kč 0 Kč Detail
0008 Vakuová balička S-215 Na objednávku 0 Kč 0 Kč Detail
S224RO0000 Vakuová balička S-223 Na objednávku 0 Kč 0 Kč Detail
0010 Vakuová balička S-223 L Na objednávku 0 Kč 0 Kč Detail
0011 Vakuová balička S-225 do 5 dnů 0 Kč 0 Kč Detail
0801 Šroub M3x12 - 0309004400 Skladem 1 Kč 1 Kč
ks
0802 Šroub M3x25 - 0309012400 Skladem 1 Kč 1 Kč
ks
0800 Šroub M4x8 - 0309001300 Skladem 2 Kč 2 Kč
ks
0823 Šroub M4x12 - 0309003300 Skladem 2 Kč 2 Kč
ks
V-8559-003 Varné sáčky čiré 150x230 Skladem 3 Kč 4 Kč
ks
V-8559-008 Varné sáčky čiré 200x250 Skladem 5 Kč 5 Kč
ks
0836 Šroub M5x10 - SC02030400 Skladem 5 Kč 5 Kč
ks

Pomalé vaření ve vakuu metodou Sous-Vide udělá ze všech potravin delikatesu. Je navíc šetrné, takže v nich zanechá vitamíny a minerály. Jídelníček vylepší v restauracích i v domácnostech a ocení ho i ti, kdo si dávají záležet na zdravém jídle. Upravovat totiž můžete bez soli a tuku. Krásný balíček pro vložení do lázně vytvoříte vakuovacím balicím strojem. Teplota vaření by měla být při metodě Sous-Vide mezi 56 °C a 95 °C. To lehce zajistí varné lázně a hlavice.

Všechny přístroje pro vaření metodou Sous-Vide jsou vyrobené v Česku. Naši výrobu najdete ve Starých Čívicích u Pardubic. Výbavu máme pro gastro podniky, restaurace i domácnosti. Proto se hvězdou vaření stanete kdekoliv.